Tuintafel Met Vuur

De lente is om de hoek. De zomer is onderweg. Vergroot uw leefruimte buiten. Vuurputten komen in verschillende stijlen van permanente, in de grond of tafelbladstructuren naar draagbare brandkastjes. Met zoveel betaalbare keuzes kunt u talloze evenementen rond het vuur, zelfs in de winter, plannen. En, tuintafel met vuur, hoef je niet te leven in een klimaat met zachte winters om te profiteren van je tuintafel of terras het hele jaar door.

Denk dat je niet kunt genieten van je tuintafel in de regen? Lichtgewicht vuurschalen, gevormd na die gebruikt door de oude Egyptenaren, zijn toegankelijk voor zo weinig als $ 100. Klein genoeg om gebruikt te worden onder luifels en overdekte dekken, is deze stijl bijzonder gunstig voor mensen die in een regenachtig klimaat leven. De betaalbaarheid van dit ontwerp maakt het mogelijk om verschillende stijlvolle accenten rondom elke woning te creƫren. Breng een draagbare tuintafel met vuur mee op uw volgende kamertrip, met extra tuintafel op de bestaande pit van de site voor een grote groep, terwijl u verfijning aan uw site toevoegt.

Vier de lente met een avondfeest in de achtertuin. Sip aperitifen in je tuin laat in de avond als je de warmte van het vuur verzamelt. Geniet van een gesprek met uw gasten in een gezellige kring, in stoelen bedekt met warme dekens en werpen. Eenvoudige items zoals voetstoelen, melkkratten, zelfs de stomp uit die boom die je afgelopen jaar hebt verwijderd, maken perfecte tafeltjes voor borden van brie, fruit en drank. Spreid een smakelijke Camembert over Frans brood dat in de folie over het vuur wordt opgewarmd en serveren met een volwaardige Cabernet Sauvignon.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *