Tuintafel Uitschuifbaar

Als je een uitschuifbare tuintafel zoekt met een eenvoudige, veilige en stevige constructie dan heeft een brede selectie uitschuifbare teak tuintafels voor jou klaarstaan. Zo hebben een rechthoekig en een ovaal model in verschillende afmetingen voor kleine en grote gezelschappen. De uitschuifbare tuintafel varieeert in de volgende maten, rechthoekig en ovaal: 120 ==> 180 cm | 150 ==> 200 cm | 180 ==> 240 ==> 280 cm (Dubbele). De uitschuifbare tuintafel is eenvoudig schoon te maken door zijn gladde oppervlakte waarbij water eenvoudig weg kan lopen door de plankjes op het tafelblad.

Een uitschuifbare tuintafel biedt vooral uitkomst als de groepsgrootte verhouding aan de tuintafel vaak wisselt. Afhankelijk van jouw situatie hebben wij de tuintafel in huis om deze uitdaging in te vullen. Gezellig met zijn tweëen aan tafel, uitgebreid eten met het gezin of vrienden, met je kaartclub kaarten, onverwacht bezoek, een verjaardag, bruiloft, receptie of zakelijke doeleinden. Geen probleem! Een uitschuifbare tuintafel is slechts een productnaam. De uitschuifbare tafel kan net zo goed op het balkon of terras 🙂

Na verloop van tijd krijgt teakhout een zilvergrijze kleur door verschillende weersinvloeden zoals en zon, wind, vuil en regen. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat de uitschuifbare tuintafel jaren meegaat. Wanneer u ervoor kiest om het teak natuurlijk te laten vergrijzen dan raden we aan de tuintafel af en toe af te nemen met groene zeep. Wanneer u een beschermlaag wilt aanbrengen om de kleur langer te behouden dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit het assortiment van Rubio Monocoat. Maak tuinmeubelen schoon met Exterior Wood Cleaner, bescherm en kleur het eventueel met Hybrid Wood Protector en onderhoud het metExterior Soap. 0% VOC, bevat geen water of solventen. Eenvoudig te onderhouden. Geen aanzetten of overlappingen. Kan op alle houttypes gebruikt worden. Resistent tegen slijtage. Water- en hittebestendig, geschikt voor badkamers en keukens.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *