Tuintafel Wit Hout

Tuintafel wit hout. Als u van plan bent uw tuintafel wit hout in uw tuin te verlaten, moet u het hele jaar door ervoor zorgen dat het goed beschermd is. Water en hout maken geen goede metgezellen als het gaat om meubels, schuren of andere buitenartikelen. Als water in hout komt, zorgt het dat het hout zich uitstrekt. Als het hout uitdroogt, komt het terug tot zijn oorspronkelijke afmeting. Deze voortdurende cyclus zal uiteindelijk het hout laten warpen en breken.

Om dit te voorkomen moet u uw tuintafel wit hout goed behandelen. Dit betekent het aanbrengen van een houten afdichtingsmiddel als er nog niet is toegepast. Als er sprake is van decoratieve effecten op de tafel gemaakt van metaal, dat wil zeggen een paraplupool of de tafelbenen, kunnen deze ook beschermd worden, afhankelijk van wat metaal is gebruikt. Met name ijzer is gevoelig voor roest en aluminium laat witte tekens zien als het water is blootgesteld. Tuintafel wit hout.

Door het hout te schilderen met een vlek of houtverf vul je de poriën in het hout zodat het water binnenkomt. Voordat u begint te schilderen, zorg ervoor dat knopen in het hout goed behandeld worden, aangezien dit de zwakke plekken zijn. Knopen moeten goed afgesloten zijn voordat u de rest van het stuk afdicht. U moet op de vlek zeer zorgvuldig schilderen om zeker te zijn dat alle poriën zijn gevuld. Als het goed is gedaan, zal de regen gewoon uit het hout vloeien zonder enige schade te veroorzaken. De meeste tafels vereisen elke paar jaar behandeling, afhankelijk van het klimaat en de kwaliteit van het onderliggende hout. Hardhout is beter bestand tegen het weer dan de meeste zachte bossen.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *