Uittrekbare Eettafel

Houdt u er van om met veel mensen rondom de eettafel te zitten? Heerlijk met zijn allen eten, een drankje doen, een spel spelen of gewoonweg voor de gezelligheid? Vaak kunt u dan wel wat extra ruimte gebruiken. Een uitschuifbare eettafel biedt gegarandeerd uitkomst! Zo heeft u niet altijd een grote tafel in uw eethoek staan, maar wanneer het nodig is breidt u hem gemakkelijk uit. Naast dit functionele aspect is een stijlvolle uitschuifbare eettafel ook een echte eye-catcher voor uw eethoek! De uitschuifbare eettafels hebben geen log en wankel systeem zoals vroeger vaak het geval was, maar zijn erg soepel waardoor u in een handomdraai uw tafel vergroot.

Geen enkel interieur is hetzelfde, daarom hebben uitschuifbare eettafels in verschillende stijlen. Voor moderne interieurs hebben een elegante uitschuifbare eettafel van keramiek in combinatie met RVS. Voor mensen die meer houden van een klassieke stijl hebben uitschuifbare tafels gemaakt van kersenhout. Zo zit er altijd wel iets bij wat bij u past. Alle tafels zijn in onze showroom te bekijken en uiteraard kunt u de uitschuiffunctie zelf uitproberen, ervaar zelf het gemak!

Ronde eettafels zijn helemaal terug van weggeweest, maar vaak zijn ronde eettafels ook beperkt qua ruimte. Interieur vindt u ook ronde eettafels die uitschuifbaar zijn waardoor ze genoeg ruimte bieden voor een groot gezelschap! Er zijn ronde uitschuifbare eettafels van glas en hout, maar ook van klassiek kersenhout.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *