Vloerkleed Onder Eettafel Praktisch

Een vloerkleed onder eettafel praktisch maakt elke ruimte beter. Ja, zelfs de keuken – daarvan is dit Scandinavische huis hét bewijs – of eethoek. In dit artikel laten we je de mooiste voorbeelden zien van eethoeken die door een vloerkleed een goede, stijlvolle boost krijgen. Hebben we je overtuigd? Maak de eethoek dan af met mooie transparante, ‘open’ en ruimtelijke stoelen zodat het vloerkleed goed te zien is!.

Woon je in een klein appartementje of studio? Zo past de eethoek tóch in jouw kleine huisje. Twijfel je tussen een Perzisch vloerkleed of een mooie Berbers tapijt? Of wil je juist een moderne look, maar houd je ook wel van prints en hoogpolige, zachte stoffen? Deze tips helpen jou een handje bij het kiezen van het juiste vloerkleed.

In de jaren ’60 en ’70 werden er bijna alleen maar ronde eettafels verkocht, maar later nam dat af en ging men vooral voor rechthoekig of vierkant. Gelukkig komen we de ronde eettafels tegenwoordig ook weer vaak tegen. Het geeft de ruimte een speelse look, vooral wanneer je ook kiest voor een rond kleed.

Bovenstaande eethoek krijgt een speelse look omdat er verschillende prints gemixed worden. Het zwart-witte vloerkleed is vrij basic, maar krijgt een leuke boost door de houten stoelen met koeienhuid.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *