White Wash Eettafel

White wash eettafels zorgen voor een gebleekte uitstraling van de tafel. Het geeft een prachtig aanzicht wanneer er in de eetkamer een mooie white wash eettafel staat, die opgedekt kan worden voor een lekkere maaltijd. Samen met een white wash eettafels kun je ook je vloer verzien van een white wash kleur. Zo geef je het interieur een bepaalde stijl mee die niet alleen terug te zien is in de tafel, maar ook in de overige meubelstukken van het interieur.

Een white wash eettafels geeft net wat meer kleur aan je interieur dan een normale witte eettafel. Door de wat apartere uitstraling eist de tafel toch aandacht op zich, ondanks de neutrale kleur. De white wash eettafels leent zich uitstekend om kleurrijke accessoires op te plaatsen, die door de neutrale kleur weer mooi op de voorgrond komen te staan.

Het is een techniek om meubels een gebleekte uitstraling te geven. is een specialist op het gebied van white wash eettafels. Een white wash eettafel van straalt een rust en landelijk gevoel uit. Hedendaags zijn white wash eettafels de trend. Of u nu op zoek bent naar een eettafel, een bijzettafel of een keukentafel, heeft een ruim assortiment white wash tafels. Een white wash eettafel wordt op maat gemaakt in RoemeniĆ« en is van zeer hoge kwaliteit hout. U kunt kiezen uit gespoten of handgeschilderde uitvoering, met of zonder “slijtage” randjes.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *